Новини

ЦІКАВА ПОДОРОЖ У ЧАСІ – ВІЗИТ ДО СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ

Музей – це місце, що дає можливість подорожувати у просторі та часі. Протягом цього тижня таку віртуальну подорож здійснили близько 700 мешканців нашого міста – учні шкіл № 6, 7, 10, 18 та 30. Під час екскурсій дітлахи ознайомилися з різноманітною флорою та фауною краю, його історією та матеріальною культурою. Доторкнувшись до музейних артефактів, на власному досвіді з’ясували, яким було життя їхніх предків.

Працюючи з малечею, музейні співробітники застосовували різноманітні інтерактивні форми роботи, що дали можливість школярам набути нових знань та вмінь, отримати безцінний історичний досвід, який передається від покоління до покоління. Спілкування з дітьми було цікавим і жвавим, а різноманітні запитання, які вони ставили співробітникам, стали яскравим свідченням того, що експозиція привернула їхню увагу  малечі і подарувала позитивні емоції.

Музей і надалі чекає своїх юних допитливих відвідувачів, які цікавляться історією та природою рідного краю. З понеділка по п’ятницю заклад працює з 9-00 до 17-00, а для більшої зручності відвідувачів у вихідні дні музей змінив свій графік роботи і працює з 11-00 до 19-00. Запрошуємо до музею!